Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Συνάντηση φιλόζωων στο Κτήμα «Ιπποστάσιο»

Συνάντηση φιλόζωων στο Κτήμα «Ιπποστάσιο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου, στο Κτήμα Ιπποστάσιο στο Κορωπί, η καλοκαιρινή εκδήλωση της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Οι εκδηλώσεις αυτές σκοπό έχουν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και φίλων της Φιλοζωικής Εταιρείας αλλά και την ενδυνάμωση του ρόλου της.

Οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν την ανάγκη να προχωρήσει ακόμα παραπέρα το έργο της Φιλοζωικής, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες κα αντίξοες συνθήκες. Εξ άλλου στα δύσκολα φαίνονται οι αποφασισμένοι,- και όπως τόνισαν ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που βρέθηκαν στο Ιπποστάσιο,- πρέπει να ανοίξει μια νέα σελίδα στο φιλοζωικό κίνημα αλλά και στην ίδια την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία για το 2012-13 που αποτελούν θεσμό πλέον ως ελάχιστη αναγνώριση της εξαιρετικής ζωοφιλικής δράσης των είκοσι δύο βραβευομένων γι' αυτή τη χρονιά.


Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ: http://www.filozoiki.gr/gallery/galleries/view/1/57-synanthsh-filozwwn-sto-kthma-%C2%ABippostasio%C2%BB-kai-brabeyseis