Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Επικοινωνία

Χριστουγεννιάτικος έρανος

Χριστουγεννιάτικος έρανος

Με ιδιαίτερη ευαισθησία για δεύτερη φορά η Εύη Αναστασίου και η Healthy Derma Clinics -εταιρεία αισθητικής ιατρικής και αντιγηραντικής πολυτέλειας- γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα αδέσποτα ζώα μέσω της εορταστικής καμπάνιας που πραγματοποιούν στη σελίδα τους στο facebook, για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα, με κάθε like, καταχώριση χριστουγεννιάτικης ευχής ή κάρτας, ή με τη δημοσίευση σχολίου σχετικά με τη Healthy Derma Clinics και τις υπηρεσίες της, που θα πραγματοποιούν οι επισκέπτες της fan page της Healthy Derma Clinics στο facebook, (https://www.facebook.com/HealthyDermaClinics)μέχρι 7/1/2014, θα προσφέρονται 0,50€ για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας Kορωπίου.

Βασικοί στόχοι του Σωματείου είναι η προστασία των αδέσποτων κυρίως ζώων σε έκτακτη ανάγκη, καθώς και ο έλεγχος της υγείας και του πληθυσμού τους (στειρώσεις) προκειμένου να εξασφαλίζει την αρμονική τους συμβίωση στην κοινωνία μας, μεριμνώντας παράλληλα για την ανεύρεση σπιτιού, κατά το διάστημα περίθαλψης των αδέσποτων.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα των Healthy Derma Clinics στο facebook , είτε επικοινωνήστε με την Σύλβια Ράλλη υπεύθυνη Νew Business-PR στα εξής τηλ. : 210 3210149 (εσωτ.22)

Κινητό : 6950872744, 6934909470

είτε στο email : asralli@hotmail.com