Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Αντίο άτυχο σκυλάκι...

Αντίο άτυχο σκυλάκι...

Σύζυγος - Τέρας, σκότωσε το σκύλο της γυναίκας του.

Μια τραγική γυναίκα, μας τηλεφώνησε κλαίγοντας γοερά και ζητώντας τη βοήθεια της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.
Η Ι.Α. φαρμακοποιός, κάτοικος Κινέττας, 37 ετών, επιστρέφοντας απο το τοπικό αστυνομικό τμήμα που κατέθεσε μήνυση κατά του συζύγου της σήμερα, μας περιέγραψε το τραγικότατο συμβάν που έγινε χθές το απόγευμα στο σπίτι της, ενώπιόν της.
Ο σύζυγός της που βιαιοπραγούσε συνεχώς κατά της ίδιας και του άτυχου 2χρονου αγαπημένου της σκυλάκου, χθές τον χτύπαγε ασταμάτητα με βοιδόπετσα μέχρι θανάτου επειδή έτρωγε το γκαζόν. Σε κατάσταση απελπισίας η ίδια προσπαθούσε να αποτρέψει αυτό το τέρας με αποτέλεσμα να απειλεί οτι θα σκοτώσει και την ίδια. Οι γείτονες ήταν συχνά αυτόπτες μάρτυρες της απίστευτα θηριώδους συμπεριφοράς και κακοποίησης του "κυρίου" αυτού προς το άμοιρο σκυλάκι και την φαρμακοποιό 37χρονη σύζύγό του.

Μετά το πέρας της απίστευτης θηριωδίας προς το σκύλο, ο βάνδαλος πήρε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε στα σκουπίδια της γειτονιάς. Η γυναίκα ψάχνει ακόμα να το "βρεί για να το θάψει και να του ζητήσει συγνώμη, που δεν έβαλε το σώμα της μπροστά να σκοτώσει εκείνη να το γλυτώσει", όπως χαρακτηριστικά μας είπε κλαίγοντας απελπισμένα.
Είμαστε και εμείς δίπλα της στη μνήμη του αδικοχαμένου σκυλάκου της, αφού η ίδια έχει προχωρήσει και σε εισαγγελική παρέμβαση.