Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Οι μόνιμοι τρόφιμοι στη Φιλοζωική

  • Οι μόνιμοι τρόφιμοι στη Φιλοζωική

Όλα αυτά τα τώρα πανέμορφα, περήφανα, καλοπερασμένα ζώα έφτασαν εδώ και χρόνια στη Φιλοζωική κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Τρίποδα, κακοποιημένα, σκελετωμένα, με προβληματική ψυχολογία από κακουχίες κλπ, κατέστησαν την επανένταξή τους σε ελεύθερη διαβίωση αδύνατη ενώ κατέστη ακόμα πιο αδύνατη όσες προσπάθειες και να κάναμε, η υιοθεσία τους.

Σήμερα η ομάδα αυτή των 7 μόνιμων "τροφίμων" μας, είναι ασφαλής, καλοζωισμένη, το πρωί στο σπιτάκι του κήπου, το απόγευμα και βράδυ ελεύθερα. Με απόλυτη υγεία, καλή διατροφή, φροντίδα από τους ανθρώπους μας, τα πρώην αυτά αδέσποτα είναι η καλή συντροφιά μας στο Φιλοζωικό Κέντρο του Σωματείου μας και το κόστος εδώ και χρόνια για όσα έγιναν για να φτάσουν στο σημείο που βλέπετε, έχει αναλάβει απόλυτα η Φιλοζωική.
Τώρα και να θέλει κάποιος να τα υιοθετήσει, είναι αδύνατον να τα αποσπάσουμε από την "οικογένεια" τους κι απ' το "σπίτι" τους..
Από την παρέα λείπει ο Κεφάλας, που κατά την φωτογράφιση είχε πάει βόλτα στη γειτονιά, γιατί αυτή είναι κάποιες ώρες η αγαπημένη του συνήθεια. Τα διπλανά χωράφια...
Επίσης ώς πολύ ειδικές περιπτώσεις στο Κορωπί, ζουν διά βίου και 4 αδέσποτες γατούλες με την ίδια φροντίδα και αγάπη από όλους μας.
Το κόστος αυτών των μόνιμων ζώων από τότε έως και σήμερα, υπολογίζεται σε 1000 ευρώ το χρόνο ανά ζώο για όλα όσα τους παρέχουμε.
Χάρις στη δική σας υποστήριξη μπορέσαμε να τους εξασφαλίσουμε αυτή τη βοήθεια αφού πρόκειται για εξαιρετικά έκτακτα περιστατικά και κατ' εξαίρεση της λειτουργίας μας ως νοσηλευτική, νοσοκομειακή μονάδα. Η αξιολόγηση και απόφαση να παραμείνουν αυτά τα ζώα διά βίου στο Φιλοζωικό μας Κέντρο, που ήταν και είναι πλάσματα με ειδικές ανάγκες και ειδικής συνεπώς φροντίδας, έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια και με απόφαση του Δ.Σ. και των κτηνιάτρων μας.