Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Η 10η αγέλη λυκόπουλων στη Φιλοζωική

Η 10η αγέλη λυκόπουλων στη Φιλοζωική

O πολιτισμός και το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του απέναντι στα ζώα. Ένας από τους σκοπούς της Ελληνικής Φιλοζωικής εταιρείας είναι η προαγωγή της ζωοφιλικής παιδείας στα σχολεία, η ενημέρωση και η εκμάθηση των βασικών αρχών που διέπουν την σχέση του ανθρώπου με τα ζώα με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και τη δημιουργία φιλοζωικής συνείδησης.

Το Σάββατο 24/4 είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Φιλοζωικό μας κέντρο στο Κορωπί την 10η αγέλη λυκόπουλων Αθηνών! Τα παιδιά ήρθαν με τους ομαδάρχες τους, ενημερώθηκαν σχετικά με το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, την υπεύθυνη φροντίδα των κατοικίδιων μας και τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στα ζώα, μέσω παιχνιδιού, συζήτησης και ειδικών μελετημένων δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν την επαφή των παιδιών με τα ζώα και την εξοικείωση μαζί τους.

Οι μικροί μας επισκέπτες επισκέφτηκαν τα ζωάκια που φιλοξενούμε, τάισαν τα αδεσποτάκια μας και χάρισαν χάδια και αγκαλιές στα κουταβάκια που ψάχνουν οικογένειες! Κατόπιν μας αποχαιρέτησαν με χαμόγελα και μας υποσχεθήκαν ότι θα μας επισκεφτούν ξανά σύντομα!

*Για τα γενέθλια των 40 χρόνων της, Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία δουλεύει με τα παιδιά, για να έχουν τα ζώα ένα καλύτερο μέλλον...*