Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Η ιστορία της Μπόζο

Η ιστορία της Μπόζο

Η Μπόζο είναι μία Καυκασίνα που κατέληξε πεταμένη στο δρόμο, υποσιτισμένη και εξαντλημένη.

Η κα Άννα πρόσεξε την σκυλίτσα, την λυπήθηκε και καθημερινά την επισκέπτονταν με το αυτοκίνητο της για να της προσφέρει λίγο φαγάκι και πολλά χάδια...

Αυτό γίνονταν καθημερινά και κάποια μέρα η Μπόζο χώθηκε στην αγκαλιά της γυναίκας που την φρόντιζε με τόση αγάπη και δεν την άφησε να φύγει. Ακλούθησε τρέχοντας το αυτοκίνητο της κα Άννας εκλιπαρώντας την να την σώσει από τον δρόμο! Έτσι και έγινε! Η κα Άννα συγκινημένη από την λατρεία που της έδειξε η Μπόζο την πήρε στο σπίτι της και της χάρισε μία ευκαιρία ζωής!

Η σκυλίτσα ήταν σε άθλια κατάσταση… Γεμάτη άγανα, πληγές και παράσιτα.

Μετά από αρκετό καιρό και αφού θεραπεύτηκε πλήρως με την βοήθεια των γιατρών του Φιλοζωικού μας κέντρου, η Μπόζο επισκέφτηκε με την μαμά της και πάλι το Κέντρο μας. Αυτή τη φορά την ανέλαβε η groomer μας κα Ιωάννα και με τα μαγικά της χέρια την απάλλαξε από τις τζίβες που είχαν γεμίσει το κορμί της.

Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς μας που έσωσαν την Μπόζο, ένα μεγάλο μπράβο στην groomer μας κα Ιωάννα που ξελάφρωσε το κορμάκι της σκυλίτσας από τις τζίβες και τα άγανα και ένα τεράστιο μπράβο στην μαμά της Μπόζο κα Άννα που χάρισε την ελπίδα σε αυτό το ζωάκι και το γλίτωσε από βέβαιο θάνατο!

Να έχουν μία υπέροχη ζωή μαζί!