Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

To International school of Athens στη Φιλοζωική

  • To International school of Athens στη Φιλοζωική

Το Σάββατο 15/11 ήρθαν στο Φιλοζωικό μας κέντρο στο Κορωπί μαθητές του International school of Athens, που εδρεύει στο Κεφαλάρι! Τα 4 παιδιά ηλικίας από 13 εώς 15 ετών έφεραν φάρμακα και λιχουδιές για τα αδεσποτακια μας και επισκέφτηκαν τα άρρωστα ζώα που φιλοξενούμε.

Την καρδιά τους έκλεψε η μικρούλα Λιλού, ένα αδεσποτακι που θα χειρουργήσουν οι γιατροί μας τις επόμενες ημέρες για να θεραπευτεί το σπασμένο της ποδαράκι και να μπορεί ξανά να τρέξει χαρούμενη μαζί με τους ανθρώπους που θα επιλέξουμε να γίνουν η παντοτινή της οικογένεια!

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά για την επίσκεψη, για τα πολύτιμα δωράκια που έφεραν για τα ζώα του κέντρου μας, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε για την αγάπη και τις ατελείωτες αγκαλιές που χάρισαν στην αδέσποτη πιτμπουλίτσα που μέχρι τώρα το μόνο που είχε γνωρίσει ήταν ο φόβος, ο πόνος και η εγκατάλειψη.

Το χαμόγελο των παιδιών αυτών μας δινει ένα ακόμα κίνητρο να συνεχίσουμε το έργο μας, έτσι ώστε ακόμα περισσότερα αδέσποτα ζώα να θεραπεύονται, να ανακτούν την χαμένη τους εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, να βρίσκουν οικογένειες και να ζουν την ζωή που τους αξίζει: Μια ζωή γεμάτη αγάπη!