Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Η Μαίρη κι εμείς

Η Μαίρη κι εμείς

Εμείς όλοι στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, αγαπάμε Μαίρη Χρονοπούλου και την ζούμε απο κοντά και συχνά.
Ταυτόχρονα εκτός απο την βαθιά αγάπη της για τα ανήμπορα κυρίως ζώα, τη θαυμάζουμε και για τη δύναμη ψυχής της.
Παρά τις κακοτυχίες ζωής, η Μαίρη παραμένει ογκόλιθος δύναμης και ταυτόχρονα είναι ένας πολύ καλλιεργημένος και πολυδιαβασμένος άνθρωπος, χωρίς φιγούρες, χωρίς εμμονές στο ένδοξο καλλιτεχνικό της παρελθόν, ρηξικέλευθη, ειλικρινής, παθιασμένη πάντα με τη ζωή, εξ ού και η αγάπη της σε κάθε μορφή έμβιας ζωής.
Την ευχαριστούμε που αυτή τη χρονιά πρόσφερε στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου, κάτι ακόμα απο τα αξιόλογα αντικείμενα που έχει σπίτι της και κάτι μας δίνει κάθε χρόνο, για να εκποιηθεί. Υπέρ των τραυματισμένων αδέσποτων, απο τροχαία ατυχήματα που νοσηλεύονται στο Κέντρο Αποκατάστασής τους στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί. Μάλλον αυτό σημαίνει πολλά για εκείνη....
Το εξαιρετικής ποιότητας σερβίτσιο φαγητού απο ακριβή πορσελάνη που προσέφερε, λέγοντάς μας με χιούμορ οτι πρόκειται για τις "χρυσές" εποχές που καλούσε και μαγείρευε με αγάπη για δεκάδες φίλους της, δημοπρατήθηκε και έπιασε την τιμή που η ίδια ζήτησε να εξασφαλίσουμε, αμέσως μόλις ανακοινώσαμε οτι είναι απο εκείνη.
Είναι όμορφο να σ' αγαπούν, Μαίρη.
Καλές γιορτές, Καλή Χρονιά και υγεία.!