Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Προετοιμαζόμαστε για το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας

Προετοιμαζόμαστε για το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας

Μην αφήσετε να πάει τίποτα χαμένο, στείλτε μας τις προσφορές σας! Οι εθελοντές μας για ταξινόμηση και κοστολόγηση των ειδών μπαζάρ που σιγά-σιγά φθάνουν στους χώρους που λειτουργεί η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία (στο Κορωπί και τη Νέα Χαλκηδόνα), ήδη ξεκίνησαν δουλειά. Μην πετάτε τίποτα αν είναι σε καλή κατάσταση, καινούργια ή μεταχειρισμένα.

Βοηθήστε μας με τις προσφορές σας να κάνουμε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης για τα ζώα, μια ωραία γιορτή που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πέρα τις υποχρεώσεις μας προς τα ζώα και τις γενικότερες ανάγκες για την καλή λειτουργία του Σωματείου, τους δύσκολους χειμερινούς μήνες. Υπενθυμίζουμε οτι μαζεύουμε τα πάντα, όπως πάντα. Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς για τη στήριξή σας σε ένα Μπαζάρ ακόμα, που με τόση χαρά το περιμένουν άνθρωποι και μετά απο αυτούς, για να δώσουμε σε ακόμα περισσότερα αδέσποτα χέρι βοήθειας.

Αντιλαμβάνεστε οτι συμφέρει αν μπορείτε τις προσφορές σας να μας τις στείλετε ή φέρετε εσείς. Αν όχι, τηλεφωνήστε μας για την παραλαβή τους απο δικούς μας ανθρώπους.(2106020202 και 2102581391)