Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Ο Δίας μ' ένα βουνό ανάγκες...

Ο Δίας μ' ένα βουνό ανάγκες...

Περνάνε οι μέρες κοντεύει να συμπληρωθεί μήνας που ο χειρουργημένος στη σπονδυλική στήλη υπέροχος, υπομονετικός, γενναίος Δίας, δίνει τη μάχη της ανάρρωσης, της αποκατάστασης της υγείας του μετά απο τα όσα πέρασε για να ζήσει, περιμένει σ' ένα θάλαμο αποθεραπείας.

Ο Δίας βγαίνει απο τους καταπληκτικούς εθελοντές που τον βοήθησαν απ' τη στιγμή που τραυματίστηκε έως σήμερα, βόλτες στο κήπο, ξαπλώνει στο χορτάρι στον ήλιο, κάνει εντατική θεραπεία, τρέφεται με ειδική διατροφή υψηλού κόστους να καρδαμώσει χωρίς να πάρει βάρος που θα τον εμποδίζει στην κίνηση.
Ο Δίας ελέγχεται καθημερινά απο όλο το κτηνιατρικό προσωπικό της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί, κάνει τακτικές αιματολογικές και λοιπές εξετάσεις για την πορεία της υγείας του, χρειάζεται ειδική φροντίδα, αναλώσιμα, πάνες, ανθρώπους εκτός των εθελοντών να είναι σε εγρήγορση δίπλα του.
Υπολογίζεται σε 250ε η μηνιαία φιλοξενία για την αποκατάστασή του σ' ένα νοσηλευτήριο. Ακόμα έχει κινητικά προβλήματα και χρειάζεται χρόνος και υπομονή, επιμελής ενασχόληση και ειδικό κόστος προκειμένου να φτάσει να υιοθετηθεί χωρίς δυσκολίες και ειδικές ικανότητες.
Ο Δίας δεν είναι ο μόνος στο Φ.Κ. του Σωματείου μας με τέτοιο "βουνό" ανάγκες. Είναι πολλά άλλα δίπλα και κοντά του που χρειάζονται λιγότερα ή περισσότερα. Βοηθήστε μας ν' ανέβουν στη κορυφή της νίκης τους με την ένωση των δυνάμεων όλων μας.


Αρ. λογ. Alpha Bank 150-00-2002-000-926 Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία, με ονοματεπώνυμο καταθέτη για έκδοση απόδειξης ενίσχυσης και στο όνομα Δίας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα εκ μέρους του....