Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Ένας μικρός ήρωας

Ένας μικρός ήρωας
Το νεαρό γάτο της φωτογραφίας, τον βρήκαν τραυματισμένο πυροσβέστες εν ώρα υπηρεσίας και τον έφεραν στο ιατρείο μας στη Νέα Χαλκηδόνα όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Μεταφέρθηκε στο Φιλοζωικό Κέντρο της Ελληνικής Φιλοζωικής, όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι έχει ανοιχτό κάταγμα κνήμης τρίτου βαθμού.
Άμεσα τοποθετήθηκε νάρθηκας και πραγματοποιείται καθημερινή συντηρητική περιποίηση τραύματος καθώς και αγωγή αποκατάστασης.
Είναι εντυπωσιακό πόση υπομονή και κουράγιο κάνει ο γατούλης κατά τη διάρκεια της συχνής του θεραπείας παρά τις πολλές κακουχίες που ήδη έχει περάσει στη σύντομη ζωή του. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι έχει καταλάβει ότι προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε και με τον τρόπο αυτό μας δείχνει την ευγνωμοσύνη του.
Υπολογίζουμε ότι η αποθεραπεία του θα διαρκέσει ακόμη ένα μήνα κι ευχόμαστε σύντομα να είναι σε θέση να παίζει και να τρέχει γιατί του αξίζει το καλύτερο!
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας, στέλνοντας τη λέξη εφε στο 54574 ενισχύοντας τον καθημερινό μας αγώνα προκειμένου ο μικρός μας ήρωας να σταθεί ξανά στα πόδια του.