Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Δώρο από τη Hill's σε κάθε υιοθεσία

Δώρο από τη Hill's σε κάθε υιοθεσία

Αγαπητέ νέε κηδεμόνα,

Συγχαρητήρια για την απόφασή σας να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Είναι μια πράξη ανθρωπιάς που πρέπει να σας γεμίζει υπερηφάνεια και μεγάλη ικανοποίηση!

Το νέο μέλος της οικογένειάς σας αναμφισβήτητα θα μεταμορφώσει θετικά την καθημερινότητά σας και θα την εμπλουτίσει με απίστευτα συναισθήματα χαράς και συντροφικότητας!

Είμαστε υπερήφανοι στη Hill's που υποστηρίζουμε ενεργά το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής.

Αποστολή μας είναι να βοηθάμε να εμπλουτίζονται και να επεκτείνονται οι ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους. Μέσω της διατροφής μας, μεταμορφώνουμε καθημερινά τις ζωές εκατομμυρίων κατοικιδίων και των οικογενειών τους, σε όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της υποστήριξης της υιοθεσίας που πραγματοποιήσατε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε:


-Μία δωρεάν συσκευασία (max. 3Kg) ξηρής τροφής Hill's Science Plan, προκειμένου να επιβεβαιώσετε κι εσείς τη δύναμη της απόλυτα ισορροπημένης διατροφής που προσφέρουμε.

-1 εκπτωτικό κουπόνι -25% για αγορά προϊόντων μας, εφόσον η δοκιμή της τροφής που παραλάβατε συνδυαστεί και με μια γραπτή μαρτυρία σας (στο παρακάτω email), που θα αφορά την καταγραφή της πραγματικής εμπειρίας που αποκομίσατε εσείς και το κατοικίδιό σας από την εν λόγω τροφή. Η μαρτυρία θα πρέπει να συνοδεύεται και από σχετική φωτογραφία.


Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο email: pet@astronchemicals.gr


Τα κατοικίδια έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν τις ζωές μας!

Η διατροφή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη δική τους!


Με εκτίμηση,

Hill's Pet Nutrition