Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Eπιστολή διαμαρτυρίας προς τη Ρωσική Πρεσβεία

Eπιστολή διαμαρτυρίας προς τη Ρωσική Πρεσβεία

Προς τη Ρώσικη Πρεσβεία στην Ελλάδα:

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία (ΕΦΕ) που δραστηριοποιείται επί 43 χρόνια στη χώρα μας και αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό σωματείο για την προστασία των ζώων, θα ήθελε να σας ενημερώσει για το εξής:

220.000 πολίτες και μέλη ακολουθούν την ΕΦΕ στα κοινωνικά δίκτυα και στο συνολικό της έργο.

Αποτελεί μέλος παγκόσμιων φιλοζωικών οργανώσεων και συνεργάζεται μαζί τους.

Έχει εκπονήσει με επιτυχία σε συνεργασία με τις οργανώσεις αυτές εκστρατείες για απαγόρευση κακοποίησης ζώων, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους κλπ.. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι αγώνες που έχει δώσει κατά της χρήσης ζώων σε τσίρκο και καταφέραμε πολλά και στον τομέα αυτό.

Με αφορμή το βίντεο που κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο διαδίκτυο για τη φριχτή κακοποίηση της αρκούδας σε τσίρκο, το οποίο προκάλεσε και την έντονη δυσφορία και αποτροπιασμό του ελληνικού φιλοζωικού κινήματος, παρακαλούμε την πρεσβεία σας να διαβιβάσει προς κάθε αρμόδια υπηρεσία το αίτημα μας για τερματισμό του βάρβαρου αυτού φαινομένου και στη Ρωσία (https://www.youtube.com/watch?v=Slql4MUYzQU). Ταυτοχρόνως έχουμε ζητήσει κι από παγκόσμιες οργανώσεις και κινήματα να προβούν σε ανάλογη διαμαρτυρία, που θίγει τον πολιτισμό και την ευαισθησία, αλλά και μια σπουδαία χώρα όπως η Ρωσία και ο λαός της.

Παρακαλούμε θερμά να έχουμε κάποια απάντηση σας πάνω στο αίτημα μας για να ενημερώσουμε σχετικά και χιλιάδες ανθρώπους που έφριξαν παρακολουθώντας αυτό το βίντεο.


3159/66, Wildlife

21-06-2018