Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Σινεμά για την παγκόσμια ημέρα των ζώων

Σινεμά για την παγκόσμια ημέρα των ζώων


Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία!
Διάθεση μέρους των εσόδων στην προβολή της ταινίας "Μαδαγασκάρη" την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου
Το City Drive-in της Αθήνας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου) με την προβολή της ταινίας ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ αυτήν την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στις 19:30, σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.
Το City Drive-in θέλοντας να ενισχύσει την δράση του μεγαλύτερου φιλοζωικού σωματείου στη χώρα, θα διαθέσει μέρος των εσόδων από την προβολή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενώ κουμπαράς του σωματείου θα βρίσκεται στον χώρο για όλους τους θεατές.
Οι γάτες του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.) θα γουργουρίσουν από ευτυχία.
Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το City drive-in της Αθήνας συνεχίζει το πρόγραμμα λειτουργίας του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας, ένα καταφύγιο από καιρικά φαινόμενα και την πανδημία Covid για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά, μουσικές, stand up comedy shows & live events από την άνεση του αυτοκινήτου σας.
Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής βρίσκεται καθημερινά με τις πύλες του ανοιχτές στο κέντρο του ΟΑΚΑ, από τις 20.00 έως αργά το βράδυ και με μεταμεσονύκτιες προβολές.
Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες drive in, το City Drive in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο.
Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα.
Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook - instagram), στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr και στη viva.gr
Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός
τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.
Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.
Για το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.filozoiki.gr
Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο https://bit.ly/3l9bLmG
Κυριακή 4/10
19:30 Madagascar / Μαδαγασκάρη
Προβολή που διοργανώνεται σε συνεργασία
με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σωματείο.
City Drive-in στο Ο.Α.Κ.Α.
Σας περιμένουμε στο πάρκινγκ 5 - Πύλη Δ- του Ο.Α.Κ.Α. (είσοδος από Σπύρου Λούη)
Για καθήμενους χωρίς αυτοκίνητα η πρόσβαση γίνεται από τον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ με σήμανση προς το πάρκινγκ 5 του Ο.Α.Κ.Α. (υπάρχει σήμανση).
site & social media Site: www.driveincinema.gr
Facebook: cinema alive - Instagram: cinemaalive - www.cinemaalive.org
Επικοινωνία: Σοφία Παναγιωτοπούλου -τηλ.6973228310