Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

14/11/2011

Το ΠΑΖΑΡΙ της κρίσης

Αυτά τα Χριστούγεννα το Βazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας το ονομάζουμε «Crisis Bazaar». Δημιουργούμε ένα «Μοναστηράκι» αλά παλιά, εκεί όπου έβρισκαν οι άνθρωποι ωραία και φτηνά είδη, μια αγορά εκπλήξεων όπου το ακριβότερο είναι το χαμόγελο των ανθρώπων.

Βιβλία, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, καλλυντικά, λευκά είδη, δώρα, παλιά και καινούργια αντικείμενα, δίσκοι, cds, χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά, κοσμήματα και χειροποίητα είδη θα αποτελούν ένα Παζάρι Κρίσης με αέρα των παλιών καλών ημερών.

Αγορές με νόημα, αφού τα έσοδα από αυτό το Παζάρι θα διατεθούν για άστεγα, πεινασμένα και βασανισμένα αδέσποτα, ενώ τα απούλητα είδη η Φιλοζωική Εταιρεία τα προσφέρει σε Οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ελάτε στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, Πειραιώς 100, το Σάββατο 17 (10:00-22:00) και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (10:00-18:00). Σας περιμένουμε για να νιώσουμε αυτό που κάθε Έλληνας ξέρει καλά: Να «ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ» ως ιδιαίτερα έξυπνο «ζωάκι» τις μικρές αγορές του και να μην «ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ» η κατάντια του από τσακάλια των μεγάλων γενικώς Αγορών.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν με προσφορές το Bazaar αυτό, μπορούν να τις φέρουν και στην «Τεχνόπολις» τις ημέρες που θα έρθουν για τις αγορές τους.

Πληροφορίες, τηλ.: 210 6020202

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ