Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Τα Med Spa Athens στηρίζουν τη Φιλοζωική

Τα Med Spa Athens στηρίζουν τη Φιλοζωική

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εορταστική online καμπάνια προσφοράς των Med Spa Athens για την προστασία των αδέσποτων ζώων, ευαισθητοποιώντας τους επισκέπτες της σελίδας τους στο facebook.
Αντιστοιχώντας 0,50€ σε κάθε like, καταχώριση χριστουγεννιάτικης ευχής, κάρτας ή σχολίου που πραγματοποιούνταν στη fan page τους στο facebook από τις 20/12/11 έως τις 1/1/2012, τα Med Spa Athens συγκέντρωσαν το ποσό των 500 ευρώ για την ενίσχυση του έργου του σωματείου μας.
Με πρωτοβουλία της διευθύντριας των Med Spa Athens, κυρίας Εύης Αναστασίου, το ποσό αυτό διπλασιάστηκε και προσφέρθηκε συνολική δωρεά 1.000 ευρώ στη Φιλοζωική, με στόχο τη συμβολή σε ένα καλύτερο 2012 για τα αδέσποτα ζώα που μας έχουν όλους ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά τα Med Spa Athens και ειδικά την κυρία Αναστασίου για την ευαισθησία της και την υποστήριξη στο έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, και καλούμε κι άλλες εταιρείες να μιμηθούν το παράδειγμα των Med Spa και να ενισχύσουν τον αγώνα μας να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο των ζώων.