Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο στο Κορωπί

Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο στο Κορωπί

Στο Κορωπί λειτουργεί το πρότυπο Φιλοζωικό Κτηνιατρικό μας Κέντρο, όπου νοσηλεύονται αδέσποτοι σκύλοι και γάτες σε ανάγκη που περισυλλέγουμε από δήμους και κοινότητες της Αττικής με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε προγράμματα στειρώσεων, εμβολιασμών και θεραπειών. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε έκτακτα περιστατικά, τραυματισμένα ζώα από τροχαία, δηλητηριασμένα και άρρωστα, που φέρνουν σ' εμάς μέλη μας ή ζωόφιλοι πολίτες όταν ο δήμος τους δεν εφαρμόζει πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων.

Το κτηνιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό καταβάλλει τεράστιο αγώνα για τη σωματική και ψυχολογική αποκατάσταση των ζώων αυτών και ο στόχος μας είναι μετά την αποθεραπεία τους να βρίσκουν ένα καλό σπίτι όπου θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν.

Στο Κέντρο μας λειτουργούν τα εξής τμήματα: Παθολογικό-Μαιευτικό, Χειρουργικό-ορθοπεδικό, Απεικόνισης (ακτινολογικό, υπερηχογράφημα, ενδοσκόπηση), Μικροβιολογικό, Bιοχημικό, Οδοντιατρικό. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πολύ προσιτές τιμές, τα δε μέλη μας έχουν ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-16:30, Σάββατο 9:00-13:30

Aττική Οδός, Έξοδος Τοπικές Οδοί . Τηλ.: 210 6020202, fax: 210 6021353.