Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Απονομή φιλοζωικών βραβείων

Απονομή φιλοζωικών βραβείων

Σε μια συγκινητική τελετή, ο πρόεδρος της Φιλοζωικής κ. Κωστής Ζώης απένειμε τα φιλοζωικά βραβεία που από φέτος καθιέρωσε η Φιλοζωική για τα διακεκριμένα μέλη της, για τη δράση τους. Η τελετή συνδυάστηκε με τον ετήσιο χορό του σωματείου που έγινε στις 19/2/2012 στον φιλόξενο χώρο του Ιππικού Ομίλου στον Παράδεισο Αμαρουσίου, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους και παρέλαβαν τα βραβεία τους και δύο Δήμαρχοι, που πραγματοποίησαν με επιτυχία πρόγραμμα πολιτισμένης αντιμετώπισης των αδέσποτων ζώων στην πόλη τους, και συνεργάζονται χρόνια με τη Φιλοζωική: Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, και ο Δήμαρχος Παλλήνης με έδρα τον Γέρακα, κ. Θανάσης Ζούτσος.

Το όνομα του κάθε βραβευθέντος φιλοτεχνήθηκε σε περίτεχνη κασετίνα -προσφορά μέλους μας-, αλλά και σε πάπυρο που φιλοτέχνησε η ζωγράφος και μέλος μας Μερόπη Πρέκα. Επίσης, στους βραβευθέντες προσφέρθηκαν και σχετικά βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός και Καστανιώτης. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την ευγενική συμβολή τους στο έργο μας.

Συγχαίρουμε με όλη μας την αγάπη τους βραβευθέντες για το σπουδαίο έργο τους:

Τον Σπήλιο Χαραμή, Γενικό Διευθυντή του ομίλου ΑΝΤ1 και τη σύζυγό του, Barbara, τη Μερόπη Πρέκα, τον Κώστα Ψαραύτη, τη Βιβή Λευκαδίτη, τη Δέσποινα Πιταούλη, τη Μαίρη Ευθυμάκη, τον Αριστείδη και τη Λίλα-Ελπίδα Ιωαννίδη, τη Λίλιαν Μπάξερ, τη Νίκη Ζησιμάτου, τη Μαρία Σμέρου, την Τέτα Ζιππλ, τη Μαριάνθη Ζαμπέτα, την Αναστασία Καμπέρη, τον Ιάκωβο Δελατόλα και την Ελπίδα Κουκλάκη, τη Νίτσα Στάμου, την Brigitte Aναστάση, τη Μαρίνα Πετσαβά, την Geraldine-Margaret Kenway και τον Paul και τη Simone Constantini.

Δείτε εδώ φωτογραφίες της εκδήλωσης: http://www.filozoiki.gr/gallery/galleries/view/1/51-xoros-ston-ippiko-omilo-2012