Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Συλλήψεις για κυνομαχίες

Συλλήψεις για κυνομαχίες

Επιτέλους στον Εισαγγελέα συλληφθέντες για κυνομαχίες.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ζητά την άρση της προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων για τέτοιου είδους εγκληματικές φυσιογνωμίες. Πρέπει να γίνει συνείδηση στην ελληνική κοινωνία ότι για ειδεχθή εγκλήματα δεν πρέπει να τηρείται το απόρρητο για τα προσωπικά δεδομένα.

"Στη σύλληψη 17 ατόμων που παρακολουθούσαν κυνομαχίες προχώρησε χθες η αστυνομία

Οι συλληφθέντες, 13 Έλληνες και τέσσερις υπήκοοι ΠΓΔΜ, ηλικίας 21 έως 55 ετών, παρακολουθούσαν μονομαχία ανάμεσα σε δύο σκύλους σε χώρο σταυλισμού ζώων στην Κατερίνη, ιδιοκτησίας 25χρονης, η οποία διέφυγε τη σύλληψη.
Από την αστυνομική έρευνα στο σημείο και σε τρία οχήματα εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν επτά σκύλοι, εκ των οποίων ένας νεκρός. Οι σκύλοι παραδόθηκαν σε κτηνίατρο του δήμου Κατερίνης για περίθαλψη και διενέργεια εξετάσεων.
Η ιδιοκτήτρια του χώρου και ο 41 ετών ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, εντός του οποίου εντοπίστηκε ένας σκύλος, αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για την προστασία των ζώων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης."


Πηγή: ΑΠΕ