Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Bρήκαμε τον ιδιοκτήτη του...!

Bρήκαμε τον ιδιοκτήτη του...!

Το υπέροχο τσόου-τσόου της φωτό βρέθηκε την Παρασκευή 5/4/12 αδέσποτο στη Βούλα και ειδοποιηθήκαμε από μέλη μας να το βοηθήσουμε και να το φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί.

Σήμερα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του κ. Χρήστος Μητρόπουλος από το Π. Φάληρο και η συνάντηση των δύο ήταν συγκινητική. Χάρις στις προσπάθειες μελών μας στη Βούλα και σε κοινοποιήσεις στο ιντερνετ από τον ιδιοκτήτη του, που απεγνωσμένα το αναζητούσε, διασταυρώθηκαν οι πληροφορίες και σήμερα έζησε τη χαρά να ξαναβρίσκεται στην αγκαλιά του δικού του ανθρώπου και στην ασφάλεια του σπιτιού του.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε εν τω μεταξύ προβεί σε εξονυχιστικό έλεγχο της υγείας του ζώου, ενώ έγγραφα παράδοσης και παραλαβής του υπεγράφησαν από το Σωματείο μας και τον κ. Χ.Μ. αφού ταυτόχρονα επιβεβαιώθηκε από το βιβλιάριο υγείας και τον θεράποντα κτηνίατρό του, ότι όντως ανήκει στον πανευτυχή νεαρό κύριο που μέρες το αναζητούσε απελπισμένος, όταν αυτό διέφυγε απ' την αυλή του σπιτιού του.

Ευχαριστούμε τους φιλόζωους στην περιοχή, που έχοντας «ανοιχτά μάτια» σε περιπτώσεις ζώων που ίσως έχουν χαθεί και μοιάζουν αδέσποτα, δίνουν την ευκαιρία σε ζώα που έτυχε να χαθούν, να επιστρέψουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους κι εκείνοι να ξαναβρούν τα λατρεμένα τους τετράποδα.

Τα καλά λόγια του Χρήστου Μητρόπουλου για τον τρόπο που η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία φρόντισε για την προστασία του ζώου του μας συγκίνησαν, καθώς και τις ενέργειες των μελών της για την επανένωσή τους.