Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Δώστε δύναμη στα αδέσποτα!

Δώστε δύναμη στα αδέσποτα!

Από το Μπαζάρ που διοργανώνει η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, θα βοηθήσουμε έκτακτα περιστατικά αδέσποτων, αδέσποτα που κανείς δεν αναλαμβάνει να βοηθήσει από περιοχές εκτός και εντός Αττικής και πολλά σκυλάκια και γατάκια που φιλοξενούνται στο Σωματείο αποθεραπευμένα, περιμένοντας ένα σπίτι.

Από τις προσφορές σας σε οτιδήποτε είδος μπορεί να εκποιηθεί στο Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης για τα Αδέσποτα, μας βοηθάτε αφάνταστα. Μας δίνετε τη δυνατότητα να δώσουμε ελπίδα, δυνατότητες ευζωίας και μακρύτερο χρόνο αναμονής για την υιοθεσία τους σε ζώα που έχουν μόνο εμάς και εσάς που νοιάζεστε.

Με τις προσφορές σας σε βιβλία, ρούχα, είδη σπιτιού, παιδικά, γυναικεία, ανδρικά είδη, δώρα, διακοσμητικά, οτιδήποτε για εσάς ήταν κάποτε χρήσιμο και τώρα μπορεί να αποβεί πολύτιμο για πλάσματα με άμεσες ανάγκες, δίνετε στο Σωματείο μας δύναμη. Επίσης, δεχόμαστε τις προσφορές σας σε χειροποίητα κοσμήματα αλλά και σπιτικά γλυκά!

Ενώστε τις καλές σας προθέσεις και τις δυνάμεις σας μαζί μας.

Για το καλό των πλέον αναξιοπαθούντων πλασμάτων αυτών των επώδυνων και δύσκολων για όλους μας καιρών.

Τηλεφωνήστε μας για τις παραλαβές ειδών που θέλετε να μας στείλετε και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά σε μια Κυριακή που θα δώσει χαρά σε φίλους των ζώων από τις αγορές τους και σε μεγάλο αριθμό βασανισμένων ζώων αμέσως μετά.


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…!!!