Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Σας χρειαζόμαστε για να μπορούμε...

Σας χρειαζόμαστε για να μπορούμε...

Λίστα ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα που φιλοξενούμε:


* Γάντια μιας χρήσης
* Είδη καθαρισμού των χώρων φιλοξενίας τους με πρώτιστη ανάγκη απολύμανσης ΑΠΟΣΜΙΝΗ.
* Μεγάλες μαύρες σακκούλες σκουπιδιών και μικρών κάδων.
* Ζωοτροφές για σκύλους-γάτες
* Χαρτί κουζίνας για τα χειρουργεία και το κτηνιατρικό μας τμήμα
* Αλουμινόχαρτο για την απολύμανση των χειρ. εργαλείων στον κλίβανο
* Ξύλα ξυλόσομπας για το χώρο προετοιμασίας χειρουργικών επεμβάσεων και ανάνηψης που χρησιμοποιούμε για επιπλέον θέρμανση.
* Πιάτα για τροφή και νερό σκύλων και γατιών.
* Vibramicin σε χάπια πάντα και σε πρώτη προτεραιότητα. *Οδηγούς βόλτας και λουριά λαιμού σκύλων σε διάφορες διαστάσεις, κυρίως για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ζώα.
* Είδη ύπνου τους. Ευχαριστούμε για τις πετσέτες, κουβέρτες κλπ που στείλατε, όμως με 120 ζώα που φιλοξενούμε ημερησίως πάντα χρειάζονται αποθέματα.
* Κτηνιατρικές ποδιές σε Μ- L-XL γιατί το κόστος αντικατάστασής τους είναι μεγάλο. Οικονομική ενίσχυση γι' αυτό το είδος θα ήταν άκρως πολύτιμη εάν κάποιοι δεν έχουν δυνατότητα να τις πάρουν οι ίδιοι.
* Γραφική ύλη για τη γραμματεία , το γραφείο κίνησης και το γραφείο των κτηνιάτρων μας.

* Εσας πάνω και περισσότερο απ' όλα...

... ως χορηγούς και συμμετέχοντες με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο μας. Με όποιο τρόπο κρίνετε προσφορότερο και στα μέτρα του δικού σας δυνατού.
Με τη συνδρομή σας ως μέλος μας (35e τον χρόνο), καταφέρνουμε πολλά. Με τις δωρεές σας σε είδη μπαζάρ, περισσότερα. Με την οικονομική σας ενίσχυση ακόμα και την πιο μικρή, μας δίνετε ευκαιρία να μπορέσουμε για περισσότερα ζώα.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας για υιοθεσία ζώων, μας κάνετε ισχυρούς, αναγνωρισμένους, βιώσιμους για την καλύτερη ζωή τους.
Με το όνομά σας ως ένα ακόμα στους ενισχυτές - καταγεγραμμένους στα αρχεία μας, μας κάνετε ικανούς να ασκήσουμε πίεση..!!
Μας δίνετε την δυνατότητα να θεωρείται η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία και πολιτικά ισχυρή δύναμη, να δημιουργεί κίνημα, να ταρακουνάει το κράτος και την Πολιτεία για το καλό των ζώων, να την ακούνε και υπολογίζουν οι κωφεύοντες περί των αθλιοτήτων και αδικιών για τον κόσμο και τη ζωή αυτών των υπάρξεων.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..!!