Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Ενώνουμε τα χέρια..

Ενώνουμε τα χέρια..

Τι γίνεται πριν και μετά από κάθε επιτυχημένο Μπαζάρ..

Μαζεύουμε όλοι μαζί πραγματάκια να το στολίσουμε
και να το "στήσουμε" ωραία. Μας βοηθάτε εσείς στη συγκέντρωση πραγμάτων. Κάνουμε ένα "Μοναστηράκι" που χαίρεται ο κόσμος να ψωνίζει ωραία είδη σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού δεν είναι είδη αγορασμένα αλλά προσφερόμενα.
Ο κόσμος που έρχεται ξέρει ότι εκτός της τσέπης του βοηθάει και ένα σωματείο, μια γενικότερα οργανωμένη προσπάθεια, να γίνει κάποιο έργο για τα αβοήθητα ζώα που μας έχουν ανάγκη. Περίπου 300-400 αδέσποτα έχουν δυνατότητες καλύτερης σίτισης, φιλοξενίας, παράτασης χρόνου για καλή υιοθεσία. Κυρίως όμως βοηθάμε αδέσποτα που κανείς δεν αναλαμβάνει, να αντιμετωπιστούν ως έκτακτα περιστατικά. Από φόλες, τροχαία, κακοποιήσεις. Το αν μπορούμε να τα αναλάβουμε όλα, εξαρτάται από τους πόρους που διατίθενται.
Αν κάθε εκδήλωση όπως τα Μπαζάρ, πετύχει, τότε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, μπορεί να πει "ναι.. βοηθάω κι αυτό"..!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς που με τόσο ενθουσιασμό στέλνετε τις προσφορές σας. Συνεχίζουμε ως και τις ημέρες που γίνεται το φετινό μας Μπαζάρ στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας, να παίρνουμε είδη.
Ευχαριστούμε όλους τους εκτός Αθηνών ευαίσθητους ζωόφιλους, που μας τις στέλνουν από μακριά.
Ευχαριστούμε όσους μαγειρέψουν για να κάνουν γιορτές και τα αδέσποτα.
Ευχαριστούμε όλους που θα είναι εκεί για τις αγορές τους. Και τους εθελοντές μας που θα φορέσουν τις ποδιές των πωλητών και θα προσφέρουν κόπο και χρόνο στην όλη προσπάθεια.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ..!!

Λιάνα Αλεξανδρη