Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Γιάννος, το αδέσποτο της αποβάθρας

  • Γιάννος, το αδέσποτο της αποβάθρας

Βρέθηκε τα ξημερώματα να παίζει με τους συρμούς στο μετρό Αγίου Ιωάννη. Τόσο που όταν τα άκουγε να φθάνουν στο σταθμό, ριχνόταν και στις ράγες, με κίνδυνο της ζωής του.
Κυριακάτικη επιχείρηση διάσωσης του Γιάννου σήμερα, που τον ονόμασαν οι εργαζόμενοι που ασχολήθηκαν με αγάπη μαζί του, απ' τον ομώνυμο σταθμό. Αρνιόταν να μας ακολουθήσει όσο άκουγε τα τρένα να πηγαινοέρχονται κάτω στην αποβάθρα.
Ετσι, ο Νίκος Μελιώτης, ως ειδικός και έμπειρος τον πήρε αγκαλιά σα νάτανε μωρό. Προκειμένου ο ριψοκίνδυνος παιχνιδιάρης, να μεταφερθεί στο καταφύγιο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί για φιλοξενία, κτηνιατρικό έλεγχο, φροντίδα και για υιοθεσία, με τη δική σας συμβολή, σε καλά χέρια.
Επιχείρηση κατ'εξαίρεση αυτή, λόγω Κυριακής. Αξιζε όμως και ήταν επείγουσα, λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών.
Ευχαριστούμε τους φοβερά ευαισθητοποιημένους εργαζόμενους του μετρό, Σοφία Γεωργίου και Γιώργο Μηνά και την πανταχού παρούσα Ιφιγένεια Ρικάκη, που ήρθε μαζί μου για τυχόν επιπλέον βοήθεια.
Απο αύριο ψάχνουμε ένα καλό σπίτι για τον Γιάννο όλοι μαζί. Κι όποιος γίνει ένα, μ'αυτό το μοναδικό, καλόκαρδο "παιδάκι", μπορεί να του δώσει και επίθετο: Γιάννη Αγιάννη ή Ουγκώ, ας πούμε...