Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Η ιστορία του Τζέθρο

Η ιστορία του Τζέθρο

O Τζέθρο βρέθηκε δεμένος σε ένα δέντρο, υποσιτισμένος, κακοποιημένος, γεμάτος πληγές και παράσιτα… Ήρθε στο κέντρο μας σωστό αγρίμι… Το βλέμμα του ήταν χαμένο, γρύλιζε και επιτίθονταν σε όποιον τον πλησίαζε. Ήταν τελείως αρνητικός στην ανθρώπινη επαφή. Δικαίως... Από τους ανθρώπους γνώρισε μόνο τον πόνο και την εγκατάλειψη.
Μετά από πολλές προσπάθειες του προσωπικού του φιλοζωικού μας κέντρου, προσεγγίστηκε, έγινε δεκτικός στα χάδια μας, μας εμπιστεύτηκε και μας άφησε να τον φροντίσουμε.


Ένα μήνα μετά ο Τζέθρο έμοιαζε αγνώριστος! Είχε λάβει την φαρμακευτική του αγωγή, απαλλάχτηκε από τα τσιμπούρια και τους ψύλλους που είχαν γεμίσει το κορμάκι του και κυρίως άρχιζε σιγά σιγά να εμπιστεύεται τους ανθρώπους… Η ηρεμία στο βλέμμα του τα μαρτυρούσε όλα… Η αγάπη και η φροντίδα μαλάκωσε την αγριεμένη του ψυχή.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στέλνετε για το καλοκαιρινό μας bazaar, που θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο το Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, ότι σας περισσεύει και ότι δεν χρειάζεστε! Όλα αυτά τα αντικείμενα θα γίνουν φάρμακα, τροφές και θα ανανεώσουν τον εξοπλισμό του κτηνιατρικού μας κέντρου έτσι ώστε να μπορέσουμε να φροντίσουμε ακόμα περισσότερα βασανισμένα ζώα!
Η βοήθεια σας μετατρέπεται σε περίθαλψη, φροντίδα και ζεστές αγκαλιές από τις οικογένειες που δίνουν μια ευκαιρία ζωής σε αυτές τις ψυχούλες.


Ο Τζέθρο και τα αδεσποτάκια μας σας είναι ευγνώμονα!