Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Το Campion School στη Φιλοζωική

Το Campion School στη Φιλοζωική
Την Πέμπτη 9/7 επισκέφτηκαν το Φιλοζωικό μας κέντρο τα παιδιά από το Campion School, ένα αγγλόφωνο εκπαιδευτήριο που λειτούργει με βάση το Βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα!

Η Αμαλία, η Άννα, η Σοφία, η Φιλίππη και ο Άγγελος εκπροσώπησαν τους συμμαθητές τους και ήρθαν στο νοσοκομείο μας για να δωρίσουν στα αδεσποτακια μας τα χρήματα που συγκέντρωσαν πουλώντας τα γλυκά που έφτιαξαν οι μαμάδες τους!

Η κίνηση αυτή ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλίας του σχολειού τους που σκοπό είχε την συγκέντρωση ποσού που θα διατίθονταν σε δύο μη κερδοσκοπικά σωματεία από τα οποία το ένα είχε ως σκοπό την θεραπεία άρρωστων παιδιών και το δεύτερο την φροντίδα, την θεραπεία και την περίθαλψη αδέσποτων και άρρωστων ζώων.

Τα παιδιά λοιπόν επέλεξαν την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για να δωρίσουν το πόσο που μάζεψαν και να γίνει τροφούλες, φάρμακα και ιατρικός εξοπλισμός για τα σκυλάκια και τα γατάκια που φιλοξενούμε στο Κέντρο μας. Ήρθαν μαζί με τις μαμάδες τους, ενημερώθηκαν για το έργο μας, γνωρίστηκαν με την Φοίβη, την μικρή μας ασθενή που αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κέντρο μας και τέλος φωτογραφηθήκαν μαζί της γεμίζοντας τον χώρο υποδοχής μας με τα χαμογέλα και τις χαρούμενες φωνές τους!

Η διοίκηση, το προσωπικό μας και κυρίως τα ζωάκια που φιλοξενούμε στο Κέντρο μας ευχαριστούν θερμά και συγχαίρουν τους υπεύθυνους του εκπαιδευτηρίου Campion School, τους γονείς και κυρίως τα ίδια τα παιδιά που δούλεψαν για αυτό το σκοπό!