Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Τον Τίγρη τον δύσκολο κι απλησίαστο....

  • Τον Τίγρη τον δύσκολο κι απλησίαστο....

Πρώτα τον έφαγαν οι δρόμοι του ΄Αλιμου και των περιχώρων, μετά για ένα χρόνο ο περιορισμός σε κλουβί της Ε.Φ.Ε., μετά τον πήγαμε σε σχολείο εκπαίδευσης να εμπιστευτεί πάλι άνθρωπο, μετά ήρθε ένας τολμηρός, του είπε "άσε τις μαγκιές θα ζήσουμε μαζί σαν άνθρωποι και μαζέψου σπίτι μου".
Χθες τρέξανε μαζί εκτός των άλλων καθημερινών τους, και δυό χιλιόμετρα.
Aπ τον ιδρώτα τους θα φάνε άλλα αδέσποτα που περιορισμένα, μέχρι να έχουν τέτοια τύχη, περιμένουν στη Φιλοζωική στο Κορωπί.
Περιμένουν οτι μπορεί κι αυτά να κάνουν αγώνα δρόμου μ' έναν υπέροχο δικό τους τέτοιο καλό κι ωραίο, του χρόνου. Για τα άλλα πάλι κι έτσι να πηγαίνει αυτό το έθιμο του συν-αγωνίζεται ο άνθρωπος με το σκύλο του για καλό σκοπό. Για άλλα αδέσποτα, που θα περιμένουν πίσω από κάγκελα, με τη γλώσσα έξω.
Μεγάλη ικανοποίηση πήραμε χθες όταν δύο σπάνια είδη Τίγρη, κατέφθασαν περήφανα, να δείξουν έναν άλλο δρόμο κοινής ζωής και σεβασμού στη διαφορετικότητα.
Το καλοκαίρι ο Τίγρης πέρασε υπέροχα με την οικογένειά του στις διακοπές τους στην Αστυπάλαια. Κι ας τόλμαγε κανείς να τους "αγγίξει". Τίγρης είν' αυτός και δείχνει τώρα μόνο δόντια, όταν πρέπει να υπερασπιστεί τους λατρεμένους του.!