Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Αντίο Κάρμεν...

Αντίο Κάρμεν...

Η Κάρμεν υιοθετήθηκε πριν απο 16 χρόνια απο ένα ζευγάρι.

Εζησε σαν πριγκίπισσα με τη Μπάρμπαρα και τον Σπήλιο Χαραμή, ξέχασε όσα βάσανα είχε περάσει τον πρώτο καιρό της ζωής της.
Η Κάρμεν ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, με εξαιρετικό χαρακτήρα που περίμενε σ' ένα κλουβάκι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί, ένα χέρι να την οδηγήσει σε μια καλύτερη μοίρα, σε μια ζεστή αγκαλιά, σε μια κοινή ζωή με πολιτισμένους, ευαίσθητους ανθρώπους που θα την σέβονταν και θα την τιμούσαν.
Αυτό και έγινε. Οι θετοί της "γονείς" σε όλο αυτό το διάστημα, βοήθησαν με διάφορους τρόπους και πολλά άλλα αδέσποτα μαζί με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας και δίπλα σε δεκάδες αδέσποτες περιπτώσεις που χρειαστήκαμε την βοήθειά τους και ανταποκρίθηκαν.
Χάρις στην Κάρμεν, μάς γνώρισαν και είχαμε τη τύχη να τους γνωρίσουμε.
Η γλυκιά μας Κάρμεν είναι απο τις πρώτες υιοθεσίες που έγιναν στο Καταφύγιο του Σωματείου στο Κορωπί και απο τις μακροβιότερες.
Η αγάπη και φροντίδα των "γονιών" της, αύξησαν το χρόνο διαβίωσής της, την έκαναν να περάσει μια υπέροχη νιότη, μια εξαιρετική μέση ηλικία και να έχει αξιοσέβαστα και τιμημένα γεράματα.
Η Κάρμεν, δηλαδή, είχε ό,τι ονειρεύεται και κάθε άνθρωπος για όλες τις φάσεις της ζωής του.
Η Μπάρμπαρα και ο Σπήλιος ανήκουν στα επίτιμα μέλη της Ε.Φ.Ε. και έχουν βραβευθεί για την εξαιρετική ζωοφιλική τους δράση και προσφορά.
Το μεγαλύτερο όμως βραβείο αναγνώρισης, αγάπης και αφοσίωσης, τούς το έδωσε η Κάρμεν.
Μοιραζόμαστε τη λύπη τους για την απώλεια τέτοιου συντρόφου που είναι και δική μας, αφού η Κάρμεν έζησε αρκετό καιρό κοντά μας πριν την υιοθετήσουν και την λατρέψαμε κι εμείς.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας.