Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ!

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ!

Το άλμπουμ AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ προσφέρει μια συναρπαστική συλλογή αυτοκόλλητων, πλούσια σε επιστημονικές πληροφορίες και αξιοπερίεργα για τον κόσμο των ζώων. Δεν είναι μόνο η πιο φροντισμένη, διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα συλλογή που υπάρχει στα περίπτερα για τον κόσμο των ζώων αλλά, επίσης, και μια ευκαιρία για μια σημαντική χειρονομία αλληλεγγύης.
Για την ακρίβεια, η Panini αποφάσισε να κάνει μια πολύ γενναιόδωρη χειρονομία κι αυτή είναι να γεμίσει 150 000 πιατάκια με τροφή για τα πεινασμένα ζώα που φροντίζονται από την οργάνωσή μας, η οποία κάθε χρόνο δέχεται και θεραπεύει περισσότερα από 4000 αδέσποτα ζώα που έχουν πάντοτε ανάγκη από στέγη και τροφή.

Αυτή η χειρονομία αλληλεγγύης του Amici Cucciolotti AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ θα παράσχει μια ανεκτίμητη βοήθεια στην οργάνωσή μας, ωστόσο γνωρίζουμε ότι η αξία της πρωτοβουλίας αυτής υπερβαίνει κατά πολύ την οικονομική υποστήριξη. Αυτό το μοναδικό άλμπουμ για αυτοκόλλητα έχει τη δύναμη να μπει μέσα στο «σπίτι» και να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των μελών της οικογένειας, από τους παππούδες μέχρι τα μικρά. Με απλή αλλά λεπτομερή γλώσσα, παρέχει πολύτιμες γνώσεις για την ανακάλυψη του κόσμου των ζώων, μέσα από ένα απίστευτο ταξίδι σε όλο τον κόσμο, με στάσεις σε προηγούμενες εποχές, στο βασίλειο της φαντασίας και εξαιρετική εμβάθυνση που θα τους επιτρέψει να κατανοήσουν και να δώσουν αξία στα ζώα και τους οικοτόπους τους.

Επιπλέον, η ηθική αξία αυτής της συλλογής ενισχύεται περαιτέρω με την περιβαλλοντική δέσμευση ότι ο εκδότης, πρώτος από όλους, επεδίωξε την εκτύπωση των άλμπουμ και των αυτοκόλλητων σε χαρτί πιστοποιημένο για την προστασία των δασών του πλανήτη.

Κάθε συσκευασία με αυτοκόλλητα δίνει πνοή ζωής σε όσους, σαν τον δικό μας Οργανισμό, δεν λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση και επιβιώνουν μόνο χάρη στην αλληλεγγύη εκείνων που εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια καλύτερη κοινωνία, όπου το να κάνεις το καλό αποτελεί χειροπιαστή πράξη και όχι ένα ουτοπικό όραμα της ζωής. Καλούμε τους διευθυντές σχολικών ιδρυμάτων, τους εκπαιδευτικούς και τους υποστηρικτές μας να προωθήσουν αυτήν την θαυμάσια πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Βρείτε τα εδώ: http://www.amicicucciolotti.com/el_gr