Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Χάθηκαν-βρέθηκαν-επέστρεψαν στο σπιτάκι τους...

Χάθηκαν-βρέθηκαν-επέστρεψαν στο σπιτάκι τους...

Απο τις μεγαλύτερες χαρές που παίρνουμε στην Ελληνική Φιλοζωική...είναι όταν έχει τσιπάκι το ζώο που χάθηκε- βρέθηκε κι επέστρεψε στην αγκαλιά των δικών του.

Αυτή την εβδομάδα ζήσαμε ακόμα μια τέτοια χαρά.

Λυκάκι ενός έτους βρέθηκε απο μια κοπέλα να περιφέρεται στο Κορωπί. Το έφερε, το σκανάραμε, είχε ηλεκτρονικά ταυτοποιηθεί, βρήκαμε τον ιδιοκτήτη του αμέσως.

Πώπω αγκαλιές και κλάματα χαράς ο άνθρωπος...και γαυγισματάκια παραπονιάρικα συγνώμης το άτακτο να δείτε...!! Νά το δάκρυ συγκίνησης κι εμείς.!

Και μετά τόσες ευχαριστίες κι εκδηλώσεις ευγνωμωσύνης ο "μπαμπάς" στην κοπέλα-σωτήρα..!

Ευχαριστούμε κι εμείς και συγχαίρουμε το εξαιρετικό κορίτσι που πρόσεξε ένα ζώο με εμφανή στοιχεία χαμένου ιδιόκτητου. Που σταμάτησε, το έβαλε στο αυτοκίνητό της, μάς το έφερε στο Κορωπί για να ψάξουμε ποιός ίσως το αναζητά απελπισμένα.

Μην αμελείτε να ταυτοποιείτε τον 4ποδο σύντροφό σας. Για να μη κλαίτε απο θλίψη κι ενοχές.! Ελέγξτε οτι ο κτηνίατρος που έκανε τη σήμανση, πέρασε αμέσως τα στοιχεία στην τράπεζα δεδομένων ηλεκτρονικής σήμανσης του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και δεν αμέλησε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό που κάνατε ως υπεύθυνοι κάτοχοι ζώου εσείς: Την άμεση, καταχώρηση της ταυτότητας του "παιδιού" σας..! Είτε είναι σκύλος είτε γάτα.