Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Ξέρετε τί γίνεται στην Ελληνική Φιλοζωική στο Κορωπί και όχι μόνο...;;

- 10 στρέμματα γης.

- 3 κτιριακά συγκροτήματα συνολικού εμβαδού 1300μ2 χρήσης προς εξυπηρέτηση των ζώων.

- 2 ασθενοφόρα αδέσποτων ζώων - 14μελές έμπειρο κτηνιατρικό και διοικητικό προσωπικό σε πλήρη απασχόληση.

- Νοσηλεία- εστίαση 100-110 σκύλων σε καθημερινή βάση καθώς και περίπου 50-60 αδέσποτων γατιών σε νοσηλεία-αποκατάσταση.

- Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης μαθητών και ξενάγηση σχολείων για βιωματική εμπειρία των παιδιών στις σκληρές περιπέτειες των άστεγων ζώων και το καλύτερο απο εδώ και σήμερα που τους παρέχει αυτός ο χώρος.

- Εκπόνηση προγράμματος περισυλλογής, ελέγχου υγείας και γεννήσεων, υιοθεσία ή επανένταξη αδέσποτων σε συνεργασία με μεγάλο αριθμό δήμων, που εφαρμόζουν αυτό το πρόγραμμα κατά τον νόμο και την αποκλειστική ευθύνη που φέρουν με τους αδέσποτους 4ποδους συνδημότες τους.

-Εθελοντική συμμετοχή μελών και φίλων του Σωματείου σε όλες τις δραστηριότητές του. - Εκπαίδευση & εκπαιδευτικά σεμινάρια εργαζομένων σε οργανισμούς κοινής ωφέλειας, για τον σωστό χειρισμό και προστασία των αδέσποτων.

- Διοργάνωση εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης στα θέματα ζωοφιλίας και εξασφάλισης πόρων προς επίτευξη των σκοπών και κάλυψη των αναγκών του, ως ΜΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ απο το κράτος για το κοινωνικό, πολιτιστικό και τελικά ανθρωπιστικό έργο που παρέχει στα πλέον καταφρονημένα πλάσματα της κοινωνίας μας. Τα αδέσποτα.!

-Υιοθεσίες εντός Ελλάδος σε εκλεκτούς αναδόχους δεκάδων αδέσποτων ετησίως που περιθάλπτηκαν εδώ.

-Συνεργασία με μεγάλα σωματεία του εξωτερικού σε εκστρατείες διαφόρων ειδών ζώων που χρίζουν προστασίας.

-42 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας της Ελληνικής Φιλοζωικής με θεσμοθετημένο ρόλο, αναγνώριση και δυναμική συμμετοχή στο ελληνικό φιλοζωικό κίνημα....

-Λειτουργία Ιατρείου Μικρών Ζώων στη Δυτική Αττική απο το 1982.

-220.000 χρήστες στο fb page μας να ακολουθούν σε διαδραστική επαφή, το έργο, τις ημέρες, τις δυνατότητες και ΜΗ δυνατότητες της Ελληνικής Φιλοζωικής σήμερα. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΦΙΛΟΖΩΙΚΉ ΔΥΝΑΜΗ , ΑΚΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΎΟΥΜΕ.

Σας ευχαριστούμε που μαζί σας, μπορούμε.!!