Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ 2018 ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ 2018 ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!

Το άλμπουμ AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ προσφέρει μια συναρπαστική συλλογή από αυτοκόλλητα, πλούσια σε επιστημονικές πληροφορίες και αξιοπερίεργα για τον κόσμο των ζώων. Δεν πρόκειται μόνο για την πιο προσεγμένη, διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα συλλογή για τον κόσμο των ζώων που υπάρχει σήμερα στα περίπτερα, αλλά και για την ευκαιρία μίας σημαντικής κίνησης αλληλεγγύης.

Μάλιστα η συλλογή Amici Cucciolotti - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ χρηματοδοτεί την αγορά ενός ασθενοφόρου για τη μεταφορά τραυματισμένων και εγκαταλελειμμένων ζώων, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν στο Φιλοζωικό Κέντρο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί.

Αυτή η χειρονομία αλληλεγγύης των CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ θα παράσχει πολύτιμη υποστήριξη στην οργάνωσή μας, αλλά γνωρίζουμε, επίσης, ότι η αξία αυτής της πρωτοβουλίας υπερβαίνει κατά πολύ την οικονομική στήριξη. Αυτό το εξαιρετικό άλμπουμ με αυτοκόλλητα έχει τη δύναμη να μπει μέσα στο «σπίτι» και να τραβήξει το ενδιαφέρον των παππούδων και των παιδιών σε ένα κοινωνικό και σημαντικό εκπαιδευτικό έργο: Τη φροντίδα των φίλων μας των ζώων, και την αύξηση του σεβασμού για τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Με απλή γλώσσα, αυτή η συλλογή αυτοκόλλητων προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για την ανακάλυψη του κόσμου των ζώων, μέσα από ένα απίστευτο ταξίδι σε όλο τον κόσμο, με στάσεις σε περασμένες εποχές, στο βασίλειο της φαντασίας καθώς και συναρπαστικές πληροφορίες που επιτρέπουν στα παιδιά να γνωρίσουν και να δώσουν αξία στα ζώα και τους οικοτόπους τους.

Κάθε φακελάκι περιέχει 6 αυτοκόλλητα και δίνει πνοή ζωής σε όσους, όπως η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, δεν λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση και επιβιώνουν μόνο χάρη στην αλληλεγγύη εκείνων που εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια καλύτερη κοινωνία, όπου το να κάνεις το καλό αποτελεί χειροπιαστή πράξη και όχι ένα ουτοπικό όραμα της ζωής. Καλούμε τους διευθυντές σχολικών ιδρυμάτων, τους εκπαιδευτικούς και τους υποστηρικτές μας να προωθήσουν αυτήν την θαυμάσια πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Η συλλογή AMICI CUCCIOLOTTI - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ σώζει τα ζώα! Πάρτε κι εσείς μέρος σε αυτό το κοινωνικό έργο και μοιραστείτε το με όσους αγαπάτε!