Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

World Animal Day στο Κτήμα Αρίστη

  World Animal Day στο Κτήμα Αρίστη

  World Animal Day

  Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

  13:00 - 20:00

  Είσοδος Ελεύθερη / Ελεύθερο Parking

  Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τους χνουδωτούς μας φίλους, σε μία μέρα γεμάτη χαρά, φύση και… τρίχες! Το Κτήμα Αρίστη, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων στις 4/10/19, διοργανώνει μία μέρα αφιερωμένη σε όλα τα αγαπημένα μας ζωάκια.

  Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, από τη 13:00 έως και τις 20:00, περιμένουμε εσάς και τους καλύτερούς σας φίλους, για να περάσουμε μια ημέρα παιχνιδιού & ξεγνοιασιάς στον όμορφο και καταπράσινο κήπο μας. Τα ζωάκια μας θα γνωριστούν, θα παίξουνε και θα κυλιστούν στο γκαζόν μας, ενώ ειδικοί pet groomers θα αναλάβουν τον καλλωπισμό τους. Στο χώρο θα παρευρίσκονται έμπειροι κτηνίατροι που θα μας δώσουν συμβουλές για τη φροντίδα των αγαπημένων μας φίλων.

  Την εκδήλωση θα υποστηρίξει και η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία που θα παρευρίσκεται στο χώρο, με άμεσο σκοπό την αναλυτική ενημέρωση των δράσεών της, όπως πώς να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο ζωάκι. Είναι σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη μας στους τετράποδους ή δίποδους φίλους μας μέσα από τις πράξεις μας. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί και έρανος για τα αδέσποτα ζωάκια της Αθήνας.

  Από την εκδήλωση δεν γίνεται να λείπει και ένα βιωματικό εργαστήριο για τα παιδιά, αφιερωμένο στην ανιδιοτελή αγάπη, που μόνο τα ζωάκια ξέρουν να δίνουν. Για αυτό, και εμείς εδώ στο κτήμα, θα τους τιμήσουμε φτιάχνοντας το αγαπημένο μας ζωάκι πάνω σε λαχταριστά μπισκότα, που θα διακοσμήσουμε όπως εμείς θέλουμε. Σας περιμένουμε να νοστιμίσουμε το απόγευμα μας με χαρά!

  Το Παντοπωλείο μας θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια, για να πιείτε τον καφέ σας και να απολαύσετε βιολογικές λιχουδιές και ροφήματα.

  Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η Saristi Herbal Infusions, της οποίας τα ροφήματα θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να γευτείτε καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

  Πρόγραμμα ημέρας:

  13:00 - 20:00 Open day

  18:30 - 19:30 Μικρές Λιχουδιές

  Δημιουργία και στολισμός μικρών λιχουδιών σε σχήμα των αγαπημένων μας ζώων

  Κόστος συμμετοχής για το εργαστήριο «Μικρές Λιχουδιές»: 10€