Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Τι πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα σκύλο ή γάτα από την Ελληνική Φιλοζωική (Ε.Φ.Ε.

Τι πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα σκύλο ή γάτα από την Ελληνική Φιλοζωική (Ε.Φ.Ε.
* Κτηνίατρος της Ε.Φ.Ε. θα συνεργαστεί μαζί σας για το κατάλληλο ανάλογα με την κάθε περίπτωση αναδόχου και τις συνθήκες συμβίωσης, από αυτά που διατίθενται στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί.
Κλείνετε ραντεβού (210-6020202) για την συνάντηση.
* Αν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, υπογράφετε το συμφωνητικό υιοθεσίας και η ηλεκτρονική ταυτοποίηση του ζώου περνάει στο όνομά σας, ως κάτοχο αυτού του πλάσματος για να έχει εξασφαλιστεί η νόμιμη διαδικασία υιοθεσίας και να μπορεί πάντα να πιστοποιηθεί οτι είστε ο ιδιοκτήτης του, πέραν του νόμου που επιβάλει την ταυτοποίηση και η μη τήρηση του μέτρου έχει κυρώσεις.
* Στην Ε.Φ.Ε. κανένα τίμημα δεν καταβάλλεται για την υιοθεσία. Γίνεται εντελώς δωρεάν αυτή η μεγαλειώδης πράξη.
Το ζώο παραδίδεται υγιές, εμβολιασμενο και στειρωμένο, εάν είναι πάνω από 6 μηνών.
Υπάρχει δέσμευση για την στείρωσή του εάν υιοθετηθεί μικρότερο.
Υπάρχει πάντα επαφή των εκπροσώπων μας με τους αναδόχους για κάθε θέμα που τους απασχολεί με το νέο μέλος της οικογένειας σε συμβουλευτικό και κτηνιατρικό επίπεδο.
* Όλοι οι ανάδοχοι βραβεύονται ετησίως με ειδικό βραβείο για την εξαιρετική απόφασή τους, να βοηθήσουν ένα άστεγο ζώο να έχει παντοτινό άνθρωπο, σπίτι, ευζωία και να μην επιστρέψει σε ελεύθερη διαβίωση σε δήμους που συνεργαζόμαστε με πρόγραμμα που αφορά τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.
Λόγω πανδημίας δεν κατέστη δυνατή η εκδήλωση βράβευσης αναδόχων το '20 και '21 και ελπίζουμε να γίνει σύντομα για όλους πάλι.
* Πολλά κουτάβια και γατάκια που βρίσκονται στην Ε.Φ.Ε., έχουν γεννηθεί εδώ από μανούλες αδέσποτες, των συνεργαζομενων με την Ε.Φ.Ε. Δήμων, που έφθασαν στο Σωματείο μας ετοιμόγεννες.
* Ηλικιωμένα σκυλάκια που επιδιώκουμε να υιοθετηθούν από αναδόχους επίσης μεγάλης ηλικίας, όπως γίνεται με όλα τα φιλοζωικα σωματεία και του εξωτερικού είναι τιμή μας να μάς επισκεφθούν και να ταιριάξουμε δύο διαφορετικές ανάγκες και χαρές.
Οι λόγοι ευνόητοι που επιτρέπουν και αυτού του είδους αναδοχή.
* Η υιοθεσία ζώων που δεν έχουν κανέναν και τίποτα, που τα περιμένουν δύσκολες κι επικίνδυνες συνθήκες ως αδέσποτα, είναι πράξη που τιμά τον πολιτισμό, πιστοποιεί την ενσυναίσθησή μας ως άνθρωποι και ως πολίτες.
Κάνει καλό και σε εμάς και στο καημένο που υιοθετείται και στην κοινωνία.
Ελάτε στο Σωματείο μας να δείτε πόσα περιμένουν με λαχτάρα, το θαύμα και την δικαίωση του χαρακτηρισμού τους διεθνώς ως ζώα συντροφιάς (companion animals).
Εφόσον ο σκύλος και η γάτα είναι είδη που πάνω από όλα χρειάζονται την ανθρώπινη συντροφιά, αγάπη, και σπιτισια ζωούλα.
Προς όφελος και των δύο πλευρών.
Τα ζωάκια των φωτογραφιών στο κείμενο αυτό είναι μερικά από τα 180-200 περίπου ετησίως, που έχουν ήδη βιώσει το θαύμα και υιοθετηθηκαν απο τους καλύτερους αναδόχους.
Κάτι που επιτυγχάνεται χάρις στη διαδικασία σωστής εκατέρωθεν επιλογής που εφαρμόζει η Ε.Φ.Ε.
Τους
ευγνωμονούμε!!❤
Πληρ.για υιοθεσίες: 210- 6020202 (11πμ -15.οο)