Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Αλλαγή εποχής- Ο,τι δεν χρειάζεστε, το αξιοποιούμε για καλό σκοπό.!

Αλλαγή εποχής- Ο,τι δεν χρειάζεστε, το αξιοποιούμε για καλό σκοπό.!

Στείλτε μας τις προσφορές σας σε είδη Μπαζάρ που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Πολεμικό Μουσείο.

Όπως γνωρίζετε, το Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής είναι ζωτικής σημασίας για το έργο μας και για να είμαστε σε θέση να στηρίζουμε τα αδέσποτα ζώα που μας έχουν ανάγκη.
Υπενθυμίζουμε πως δεχόμαστε είδη σπιτιού, κουζινικά, διακοσμητικά, ρούχα καθαρά και σε καλή κατάσταση, πίνακες, συλλεκτικά, βιβλία (εκτός από σειρές, εγκυκλοπαίδειες κλπ).
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ.
Μπορείτε να μας στείλετε μπιζού, αξεσουάρ (τσάντες, ζώνες, παπούτσια κλπ) σε καλή κατάσταση επίσης, λευκά είδη που να μπορούν όμως και ως β' χέρι να εκποιηθούν, και γενικά μικροαντικείμενα για το "Μικρό Μοναστηρακι" μας.
Οι εθελοντές ταξινόμησης και τιμολόγησης ειδών Μπαζάρ σας ευχαριστούν από καρδιάς που σέβεστε την δουλειά που εκπονούν για έναν καλό σκοπό, με το να στέλνετε είδη που δεν είναι βρώμικα και δεν χρειάζεται να πάνε στ' απορρίμματα αλλά να αξιοποιηθούν στους όμορφους πάγκους έκθεσής τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας στα 210- 6020202 (Κορωπί) και 210-2581391 (Ν.Χαλκηδονα), για τον τρόπο παραλαβής των προσφορών σας, τις οποίες μπορείτε επίσης να αφήσετε στα Κέντρα μας στο Κορωπί και στη Νέα Χαλκηδόνα.
Εκ μέρους των αδέσποτων που βοηθάμε από τις προσφορές σας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.!!