Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία

Ας δικαιωθεί η μνήμη του Στέικ

Ας δικαιωθεί η μνήμη του Στέικ


Ας δικαιωθεί η μνήμη του Στέικ


Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο Στέικ που είχε βασανιστεί απάνθρωπα στην Αρτέμιδα και μεταφέρθηκε γεμάτος εγκαύματα από οξύ σε όλο του το σώμα, την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί.

Πλήρωσε με το πιο ακριβό τίμημα, την ίδια του τη ζωή, το ενδιαφέρον του να προφυλάσσει με τα γαβγίσματά του τους ανθρώπους.

Αν παροτρύναμε στο πρώτο δημοσίευμά μας τους φιλόζωους της Αρτέμιδας να εντοπίσουν τους υπάνθρωπους που έκαναν αυτή την πράξη, τώρα είναι καθήκον κάθε πολίτη που σέβεται την αξία της ζωής και τον εαυτό του να συμβάλει με όλους τους τρόπους στην ανεύρεση των ενόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μελών της Φιλοζωικής στην περιοχή, η εγκληματική αυτή πράξη συντελέστηκε την ώρα που το σκυλάκι κοιμόταν σε οικόπεδο μεταξύ των οδών Κρήτης, Ικαρίας και Ανωγείων στη Λούτσα.

Αιτία θανάτου του Στέικ είναι εκτεταμένα χημικά εγκαύματα που προκάλεσαν οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Κάθε άνθρωπος καλής προαίρεσης και τα μέλη της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, ενώ αποχαιρετούν για πάντα τον Στέικ, υπόσχονται ότι θα κάνουν τα πάντα για να δικαιωθεί η μνήμη του.