Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γιώργος Κωστόπουλος

Γιώργος Κωστόπουλος - Αντιπρόεδρος

Διπλωματούχος εκπαιδευτής σκύλων - Σύμβουλος συμπεριφοράς σκύλων

Ο Γιώργος Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η αγάπη του όμως για τους σκύλους τον κέρδισε και τον οδήγησε στο εξωτερικό.

Στην Αγγλία σπούδασε Κυνολογία και το 1988 αποφοίτησε με το General Certificate Of Canine Studies από το Canine Studies Institute. Στην Αμερική ειδικεύτηκε στην επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων στο NATIONAL K-9, SCHOOL OF DOG TRAINERS στο Ohio και το 1989 αποφοίτησε με το Master Trainer Certificate.

Ασχολήθηκε ακόμα με σκύλους προβληματικής συμπεριφοράς και εργάστηκε στο πλευρό ενός επαγγελματία χειριστού σκύλων εκθέσεων (DogHandler).

Στην Ελλάδα ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση και τη διόρθωση προβλημάτων συμπεριφοράς σκύλων από το 1990. Έχει εκπαιδεύσει σκύλους για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ακόμα διεθνής κριτής εκθέσεων σκύλων και έχει κρίνει σε 40 χώρες του κόσμου.

Έθελοντής βοηθός στη Φιλοζωική από 18 χρονών, με πλούσια δράση στη διοργάνωση των μπαζάρ και πολλών φιλοζωικών εκδηλώσεων.

Επίσης, μέλος της ομάδας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Φιλοζωικής τη δεκαετία το ’80.

Είναι Αντιπρόεδρος της Φιλοζωικής από το 1993 έως σήμερα και την έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές στις συνεδριάσεις του Eurogroup στις Βρυξέλλες.